Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
15/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
80/512 ascultatori / max. simultan:116


 Peste 600 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști

Citeşte mai mult...În acest weekend, peste 350 de polițiști din structuri de ordine publică, rutieră, judiciar, transporturi și arme au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranță publică.

Citeşte mai mult...

 

Noi hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Citeşte mai mult...În ziua de 25 februarie 2016, sub preşedinţia Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române s-a reunit în şedinţă de lucru la Reşedinţa patriarhală.

Citeşte mai mult...

 

Locuri de muncă prin intermediul Reţelei EURES pentru cei ce doresc să lucreze în Germania

Citeşte mai mult...EURES România dispune de 35 de posturi pentru muncitorii calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Sibiu, în perioada 22 – 23 martie 2016. Angajatori germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG – MAG, WIG (7 posturi), lucrător calificat ȋn producție – industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).

Citeşte mai mult...

 

Nemtii cauta lucrători calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic

Citeşte mai mult...EURES România dispune de 40 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la București în data de 24 martie 2016. Companiile Europa Park și McDonald’s oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: ospătar (10 posturi), barman (10 posturi), bucătar (10 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi).

Citeşte mai mult...

 

Acţiuni preventive desfăşurate de jandarmi

Citeşte mai mult...Jandarmii mehedinţeni continuă seria acţiunilor preventiv-educative în rândul elevilor, desfășurate în baza acordurilor de parteneriat încheiate cu Inspectoratul Școlar Mehedinți și instituțiile de învățământ aflate în responsabilitate.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast