Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
9/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
10/512 ascultatori / max. simultan:90


 Noi hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Citeşte mai mult...În ziua de 25 februarie 2016, sub preşedinţia Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române s-a reunit în şedinţă de lucru la Reşedinţa patriarhală.

Citeşte mai mult...

 

Locuri de muncă prin intermediul Reţelei EURES pentru cei ce doresc să lucreze în Germania

Citeşte mai mult...EURES România dispune de 35 de posturi pentru muncitorii calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Sibiu, în perioada 22 – 23 martie 2016. Angajatori germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG – MAG, WIG (7 posturi), lucrător calificat ȋn producție – industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).

Citeşte mai mult...

 

Nemtii cauta lucrători calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic

Citeşte mai mult...EURES România dispune de 40 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la București în data de 24 martie 2016. Companiile Europa Park și McDonald’s oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: ospătar (10 posturi), barman (10 posturi), bucătar (10 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi).

Citeşte mai mult...

 

Acţiuni preventive desfăşurate de jandarmi

Citeşte mai mult...Jandarmii mehedinţeni continuă seria acţiunilor preventiv-educative în rândul elevilor, desfășurate în baza acordurilor de parteneriat încheiate cu Inspectoratul Școlar Mehedinți și instituțiile de învățământ aflate în responsabilitate.

Citeşte mai mult...

 

Poliţiştii de frontieră de la PF I au confiscat aproximativ 1000 de pachete cu ţigarete netimbrate

Citeşte mai mult...Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au confiscat aproximativ 1000 de pachete cu ţigarete netimbrate, pe care doi şoferi sârbi intenţionau să le introducă ilegal în România.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast