Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
15/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
56/512 ascultatori / max. simultan:116


 Pompierii mehedinţeni au salvat ieri o tânără dintr-o mină dezafectată

Citeşte mai mult...O femeie, în vârstă de 24 de ani, de cetăţenie cehă venita in vizita in localitatea Eibenthal, judeţul Mehedinţi a plecat să exploreze zona. Persoana a intrat intr-un puţ de aeraj al minei Baia Noua din comuna Dubova şi dupa cativa pasi făcuţi în întuneric a căzut în gol circa 30 de metri.

Citeşte mai mult...

 

Întâlnire cu reprezentanţii mass-media ai Eparhiilor ortodoxe din ţară

Citeşte mai mult...Reprezentanții mass-media ai Eparhiilor ortodoxe de pe teritoriul României participă joi şi vineri (03 – 04 martie 2016) la o întâlnire cu reprezentanții Centrului de Presă Basilica al Patriarhiei Române. Evenimentul are loc la Centrul pentru Formare Continuă Dumitru Stăniloae din Capitală.

Citeşte mai mult...

 

Să ne rugăm pentru însănătoșirea Regelui!

Citeşte mai mult...Am aflat cu îngrijorare de agravarea stării de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai I al României, personalitate–simbol a istoriei poporului român şi a demnității naţionale. De aceea, ne rugăm lui Dumnezeu, Doctorul sufletelor şi al trupurilor, să-i aline suferința şi să-i dăruiască sănătate.

Citeşte mai mult...

 

Tineri surprinși de jandarmi cu droguri asupra lor

Citeşte mai mult...Jandarmii care se aflau în misiunea de patrulare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat în data de 29 februarie, în jurul orelor 18.00, pe strada Orly, doi tineri care aveau asupra lor pliculețe cu substanțe de culoare verzuie cu miros întepător și filtre OCB pentru confecționarea joint-urilor.

Citeşte mai mult...

 

La început de martie PS Nicodim a fost alături de credincioşii veniti la Mănăstirea Topolniţa

Citeşte mai mult...A devenit deja o tradiţie ca în prima zi de martie la Mănăstirea Topolniţa numerosi pelerini să participe la Sfânta Liturghie.Slujba a fost săvârşită în biserica veche a mănăstirii de PS Nicodim, episcopul Serverinului şi Strehaiei. In cuvântul de învăţătură ierarhul mehedinţenilor a mulţumit credincioşilor prezenţi pentru că au lăsat treburile gospodăreşti pentru a fi împreună în duh de rugăciune în mijlocul obştei monahale.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast