Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
9/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
9/512 ascultatori / max. simultan:90


 Întâlnire cu reprezentanţii mass-media ai Eparhiilor ortodoxe din ţară

Citeşte mai mult...Reprezentanții mass-media ai Eparhiilor ortodoxe de pe teritoriul României participă joi şi vineri (03 – 04 martie 2016) la o întâlnire cu reprezentanții Centrului de Presă Basilica al Patriarhiei Române. Evenimentul are loc la Centrul pentru Formare Continuă Dumitru Stăniloae din Capitală.

Citeşte mai mult...

 

Să ne rugăm pentru însănătoșirea Regelui!

Citeşte mai mult...Am aflat cu îngrijorare de agravarea stării de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai I al României, personalitate–simbol a istoriei poporului român şi a demnității naţionale. De aceea, ne rugăm lui Dumnezeu, Doctorul sufletelor şi al trupurilor, să-i aline suferința şi să-i dăruiască sănătate.

Citeşte mai mult...

 

Tineri surprinși de jandarmi cu droguri asupra lor

Citeşte mai mult...Jandarmii care se aflau în misiunea de patrulare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat în data de 29 februarie, în jurul orelor 18.00, pe strada Orly, doi tineri care aveau asupra lor pliculețe cu substanțe de culoare verzuie cu miros întepător și filtre OCB pentru confecționarea joint-urilor.

Citeşte mai mult...

 

La început de martie PS Nicodim a fost alături de credincioşii veniti la Mănăstirea Topolniţa

Citeşte mai mult...A devenit deja o tradiţie ca în prima zi de martie la Mănăstirea Topolniţa numerosi pelerini să participe la Sfânta Liturghie.Slujba a fost săvârşită în biserica veche a mănăstirii de PS Nicodim, episcopul Serverinului şi Strehaiei. In cuvântul de învăţătură ierarhul mehedinţenilor a mulţumit credincioşilor prezenţi pentru că au lăsat treburile gospodăreşti pentru a fi împreună în duh de rugăciune în mijlocul obştei monahale.

Citeşte mai mult...

 

Comuna Şişeşti se afla in topul „Sate culturale ale României”

Citeşte mai mult...În acest an, titlul de „Sat cultural al României” a fost acordat pentru 22 de localităţi. Organizatorii competiţiei şi-au luat angajamentul de a găsi finanţări pentru proiectele comunelor câştigătoare şi de a le promova în cadrul diferitelor evenimente. Si judetul Mehedinti este reprezentat in acest top cultural prin comuna Şişeşti.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast