Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
15/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
84/512 ascultatori / max. simultan:116


 Foştii deţinuţi politic deportaţi în Bărăgan vor fi pomeniţi la Severin

Citeşte mai mult...Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politic, filiala Mehedinţi, organizează pe 9 martie 2016, de la ora 10.00, la Drobeta Turnu Severin, un ceremonial de comemorare a tuturor luptătorilor anticomunişti din România. Ceremonia din ziua prăznuirii celor 40 de Sfinţi Mucenici din Sevastia Armeniei va avea loc în faţa monumentului din parcul Dragalina, dedicat victimelor comunismului.

Citeşte mai mult...

 

38,91 din elevii mehedinteni prezenti la simularea nationala au luat note peste 5

Citeşte mai mult...38,91 din elevii mehedinteni prezenti la simularea nationala au luat note peste 5. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean la simularea Evaluării Naţionale pentru elevii claselor a VIII-a, desfășurată în perioada 22- 24 februarie 2016 au participat 95% dintre elevi.

Citeşte mai mult...

 

Ciorile au invadat Pădurea Crihala

Citeşte mai mult...Temperatura ridicată din weekend i-a detrminat pe multi severineni să iasă la o plimbare în aer liber. Pădurea Crihala, frumos amenajata cu fonduri europene, este o oază de verdeaţă şi aer curat pentru mulţi. Veniţi cu mic cu mare la relaxare, severinenii au avut o surpriză deloc plăcută - zeci de cuiburi de ciori au împânzit copacii, iar păsările negre, cu croncanitul lor, fac un zgomot enervant. Trăind în apropierea oamenilor, ciorile par să se domesticească, se plimbă în voie prin iarbă, spre amuzamentul copiilor care încearcă să le prindă.

Citeşte mai mult...

 

Pompierii mehedinteni au stins focul izbucnit la locomotiva unui tren de persoane

Citeşte mai mult...Pompierii mehedinteni au intervenit ieri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de persoane.Cinci echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de stins incendii cu praf şi azot şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de persoane, cu pericol de propagare la cele două vagoane din compunerea garniturii. Locomotiva se afla la o distanţă de cca. 300 m de Gara Dr.Tr.Severin,

Citeşte mai mult...

 

Sâmbătă a avut loc olimpiada de religie

Citeşte mai mult...Școala Generală nr. 15 din Drobeta Turnu Severin a găzduit sâmbăta, 5 martie 2016, faza judeţeană a Olimpiadei de Religie. La concurs au participat 200 de elevi din învăţământul preuniversitar de la toate şcolile din judeţ .

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast