Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
10/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
9/512 ascultatori / max. simultan:90


 38,91 din elevii mehedinteni prezenti la simularea nationala au luat note peste 5

Citeşte mai mult...38,91 din elevii mehedinteni prezenti la simularea nationala au luat note peste 5. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean la simularea Evaluării Naţionale pentru elevii claselor a VIII-a, desfășurată în perioada 22- 24 februarie 2016 au participat 95% dintre elevi.

Citeşte mai mult...

 

Ciorile au invadat Pădurea Crihala

Citeşte mai mult...Temperatura ridicată din weekend i-a detrminat pe multi severineni să iasă la o plimbare în aer liber. Pădurea Crihala, frumos amenajata cu fonduri europene, este o oază de verdeaţă şi aer curat pentru mulţi. Veniţi cu mic cu mare la relaxare, severinenii au avut o surpriză deloc plăcută - zeci de cuiburi de ciori au împânzit copacii, iar păsările negre, cu croncanitul lor, fac un zgomot enervant. Trăind în apropierea oamenilor, ciorile par să se domesticească, se plimbă în voie prin iarbă, spre amuzamentul copiilor care încearcă să le prindă.

Citeşte mai mult...

 

Pompierii mehedinteni au stins focul izbucnit la locomotiva unui tren de persoane

Citeşte mai mult...Pompierii mehedinteni au intervenit ieri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de persoane.Cinci echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de stins incendii cu praf şi azot şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de persoane, cu pericol de propagare la cele două vagoane din compunerea garniturii. Locomotiva se afla la o distanţă de cca. 300 m de Gara Dr.Tr.Severin,

Citeşte mai mult...

 

Sâmbătă a avut loc olimpiada de religie

Citeşte mai mult...Școala Generală nr. 15 din Drobeta Turnu Severin a găzduit sâmbăta, 5 martie 2016, faza judeţeană a Olimpiadei de Religie. La concurs au participat 200 de elevi din învăţământul preuniversitar de la toate şcolile din judeţ .

Citeşte mai mult...

 

Pompierii mehedinţeni au salvat ieri o tânără dintr-o mină dezafectată

Citeşte mai mult...O femeie, în vârstă de 24 de ani, de cetăţenie cehă venita in vizita in localitatea Eibenthal, judeţul Mehedinţi a plecat să exploreze zona. Persoana a intrat intr-un puţ de aeraj al minei Baia Noua din comuna Dubova şi dupa cativa pasi făcuţi în întuneric a căzut în gol circa 30 de metri.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast