Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
10/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
9/512 ascultatori / max. simultan:90


 Preoţii şi credincioşii sunt invitaţi la conferinţa pastoral misionară de primăvară-vară

Citeşte mai mult...Luni, 21 martie 2016, de la ora 18.30, la Palatul Culturii “Theodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin va avea loc conferinţa pastoral misionară de primavară - vară intitulată “Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul, model de slujire în slovă şi-n duh”. Conferinţa va fi susţinută de PS dr. Emilian Lovişteanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Citeşte mai mult...

 

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal C.S. Lignitul Pandurii Tg. Jiu – F.C.Viitorul Constanța

Citeşte mai mult...În ziua de 12.03.2016, pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin, se va disputa cu începere de la orele 20.30, meciul de fotbal dintre echipele C.S. Lignitul Pandurii Tg. Jiu – FC Viitorul Constanța, competiție catalogată cu   grad mediu de risc.

Citeşte mai mult...

 

AJOFM Mehedinţi organizeaza cursuri de recalificare profesionala

Citeşte mai mult...În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de calificare/recalificare în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în anul 2016 vor fi organizate cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii si specialitati:

Citeşte mai mult...

 

Maternitatea Spitalului Judeţean Mehedinţi va avea un nou Paraclis

JCiteşte mai mult...oi, 10 martie, Preasfinţitul Nicodim va inaugura Paraclisul din noua Maternitate din Drobeta Turnu Severin.  Acest lăcaş de rugăciune are menirea de a asigura serviciile religioase pacienţilor din secţia  Maternitate.

 

Foştii deţinuţi politic deportaţi în Bărăgan vor fi pomeniţi la Severin

Citeşte mai mult...Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politic, filiala Mehedinţi, organizează pe 9 martie 2016, de la ora 10.00, la Drobeta Turnu Severin, un ceremonial de comemorare a tuturor luptătorilor anticomunişti din România. Ceremonia din ziua prăznuirii celor 40 de Sfinţi Mucenici din Sevastia Armeniei va avea loc în faţa monumentului din parcul Dragalina, dedicat victimelor comunismului.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast