Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
15/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
60/512 ascultatori / max. simultan:116


 In perioada 10 aprilie-24 mai inclusiv se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuit

Citeşte mai mult...Având în vedere numărul mare de pescari sportivi care practică pescuitul în fluviul Dunărea, în zona de competenţă a Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, poliţiştii de frontieră mehedinţeni îi informeaza pe aceştia asupra urmatoarelor aspecte de natură legislativă:

Citeşte mai mult...

 

Preoţii şi credincioşii sunt invitaţi la conferinţa pastoral misionară de primăvară-vară

Citeşte mai mult...Luni, 21 martie 2016, de la ora 18.30, la Palatul Culturii “Theodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin va avea loc conferinţa pastoral misionară de primavară - vară intitulată “Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul, model de slujire în slovă şi-n duh”. Conferinţa va fi susţinută de PS dr. Emilian Lovişteanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Citeşte mai mult...

 

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal C.S. Lignitul Pandurii Tg. Jiu – F.C.Viitorul Constanța

Citeşte mai mult...În ziua de 12.03.2016, pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin, se va disputa cu începere de la orele 20.30, meciul de fotbal dintre echipele C.S. Lignitul Pandurii Tg. Jiu – FC Viitorul Constanța, competiție catalogată cu   grad mediu de risc.

Citeşte mai mult...

 

AJOFM Mehedinţi organizeaza cursuri de recalificare profesionala

Citeşte mai mult...În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de calificare/recalificare în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în anul 2016 vor fi organizate cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii si specialitati:

Citeşte mai mult...

 

Maternitatea Spitalului Judeţean Mehedinţi va avea un nou Paraclis

JCiteşte mai mult...oi, 10 martie, Preasfinţitul Nicodim va inaugura Paraclisul din noua Maternitate din Drobeta Turnu Severin.  Acest lăcaş de rugăciune are menirea de a asigura serviciile religioase pacienţilor din secţia  Maternitate.

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast