Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
9/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
9/512 ascultatori / max. simultan:90


 ,,Amadeus” la Drobeta Turnu Severin

Citeşte mai mult...La Palatul Culturii din Dr.Tr.Severin, regizorul Toma Enache s-a reîntors cu specatcolul Amadeus, de data aceasta întru nouă distribuţie, cu Ion Dichiseanu şi Eugen Cristea. ,,E vorba despre faţete. Cei care au văzut data trecută spectacolul vor descoperi acum o nouă abordare….Mă simt minunat aici la Drobeta Turnu Severin, unde mulţi oameni se implică să ducă mai departe proiectele începute”. Le repetiţii am stat de vorbă şi cu maestrul Ion Dichiseanu, care s-a arătat încântat de publicul severinean, petru care s-a reîntors cu plăcere.

Spectacolul ,,Amadeus” va avea loc miercuri, 21 septembrie, de la ora 19.00.

 

In Clisura Dunarii se desfasoara un interesant proiect cultural pentru artişti

Citeşte mai mult...Asociaţia Culturală „DUN’Art” cu sediul în Timișoara desfăşoară în această perioadă Tabăra Internaţională de Creaţie „Mraconia – Dubova, I. Mercea”, ediţia XXXIII.

Citeşte mai mult...

 

A fost lansat site-ul oficial al Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea

Citeşte mai mult...Recent a fost lansată pagina oficială de internet a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea (ito2016.ro) care va avea loc la București în perioada 1 – 4 septembrie 2016. Site-ul prezintă detalii despre acest eveniment, unde se află locurile de cazare, programul desfășurat, precum și informații practice.

Citeşte mai mult...

 

Precizări ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române privind anul electoral 2016

Citeşte mai mult...În perspectiva alegerilor locale şi legislative din anul 2016, din dorinţa de a face cât mai clară atitudinea Bisericii Ortodoxe Române faţă de viaţa politică şi campaniile electorale, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române face următoarele precizări:

Citeşte mai mult...

 

In perioada 10 aprilie-24 mai inclusiv se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuit

Citeşte mai mult...Având în vedere numărul mare de pescari sportivi care practică pescuitul în fluviul Dunărea, în zona de competenţă a Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, poliţiştii de frontieră mehedinţeni îi informeaza pe aceştia asupra urmatoarelor aspecte de natură legislativă:

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast