Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
15/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
55/512 ascultatori / max. simultan:116


 Ziua Cooperării Europene este marcată la Dr.Tr.Severin

Citeşte mai mult...Autorităţile responsabile cu implementarea proiectelor europene au participat miercuri, 21 septembrie, la o conferinţă de presă dedicată sărbătoririi a 5 ani de existență a Zilei Cooperării Europene, unde au fost prezentate informații despre programele de cooperare transfrontalieră derulate în zona de graniță româno-sârbă. S-a marcat astfel Ziua Cooperării Europene 2016. Conferinţa a sfost organizată de Secretariatul Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara, cu sprijinul Primăriei Drobeta Turnu Severin și al Consiliului Județean Mehedinți.

Citeşte mai mult...

 

,,Amadeus” la Drobeta Turnu Severin

Citeşte mai mult...La Palatul Culturii din Dr.Tr.Severin, regizorul Toma Enache s-a reîntors cu specatcolul Amadeus, de data aceasta întru nouă distribuţie, cu Ion Dichiseanu şi Eugen Cristea. ,,E vorba despre faţete. Cei care au văzut data trecută spectacolul vor descoperi acum o nouă abordare….Mă simt minunat aici la Drobeta Turnu Severin, unde mulţi oameni se implică să ducă mai departe proiectele începute”. Le repetiţii am stat de vorbă şi cu maestrul Ion Dichiseanu, care s-a arătat încântat de publicul severinean, petru care s-a reîntors cu plăcere.

Spectacolul ,,Amadeus” va avea loc miercuri, 21 septembrie, de la ora 19.00.

 

In Clisura Dunarii se desfasoara un interesant proiect cultural pentru artişti

Citeşte mai mult...Asociaţia Culturală „DUN’Art” cu sediul în Timișoara desfăşoară în această perioadă Tabăra Internaţională de Creaţie „Mraconia – Dubova, I. Mercea”, ediţia XXXIII.

Citeşte mai mult...

 

A fost lansat site-ul oficial al Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea

Citeşte mai mult...Recent a fost lansată pagina oficială de internet a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea (ito2016.ro) care va avea loc la București în perioada 1 – 4 septembrie 2016. Site-ul prezintă detalii despre acest eveniment, unde se află locurile de cazare, programul desfășurat, precum și informații practice.

Citeşte mai mult...

 

Precizări ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române privind anul electoral 2016

Citeşte mai mult...În perspectiva alegerilor locale şi legislative din anul 2016, din dorinţa de a face cât mai clară atitudinea Bisericii Ortodoxe Române faţă de viaţa politică şi campaniile electorale, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române face următoarele precizări:

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast