Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
3/512 ascultatori / max. simultan:44

Ascultatori dialup
34/512 ascultatori / max. simultan:157


 Botezul Domnului şi botezul nostru creştin – Cincizecimea personală

Citeşte mai mult...La 6 ianuarie credincioşii ortodocşi prăznuiesc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, sărbătoare numită şi Epifania sau Dumnezeiasca Arătare. Praznicul reprezintă reactualizarea momentului în care Fiul lui Dumnezeu Iisus Hristos, la 30 de ani, vine la Iordan, se botează cu botezul pocăinţei – a lui Ioan –, El Cel fără de păcat, asumând păcatele întregii omeniri, pe care le va răscumpăra prin scump sângele Său, pe Golgota.

Citeşte mai mult...

 

Prin Botezul în Iordan, Hristos sfinţeşte firea noastră

Citeşte mai mult...Astăzi, Stăpânul merge la botez, ca să ridice firea omenească la înălţime. Astăzi împărăţia cerurilor am dobândit. Astăzi, pământul şi marea şi-au împărţit bucuria lumii…“ (Rugăciunea Sfântului Sofronie, patriarhul Ierusalimului) „Izvor pururi curgător de haruri fiind Tu, Cuvinte, izvorăşti lumii iertare.

Citeşte mai mult...

 

“Cariera e în mâinile tale”

Citeşte mai mult...Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş Severin şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara a iniţiat proiectul “Cariera e în mâinile tale”.

Citeşte mai mult...

 

Vreme rea pentru vestul României, cu ploi, vânt şi ninsori

Citeşte mai mult...Codul galben intra in vigoare astăzi de la ora 22,00 şi până mâine la ora 24,00. În zonele vizate vor fi precipitaţii mixte abundente şi vânt puternic. Local se va produce polei, iar în sudul Banatului şi sud-vestul Olteniei va începe să ningă încă din această după-amiază.

Citeşte mai mult...

 

Maine PS Nicodim va sfinţi aghiasma mare în portul severinean

Citeşte mai mult...La Drobeta Turnu Severin, maine în ziua prăznuirii Botezului Domnului, după Sfânta Liturghie, de la ora 11.00, ierarh, preoţi şi credincioşi vor merge în procesiune de la toate bisericile din municipiu spre portul dunărean pentru slujba sfinţirii aghiasmei mari.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast