Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
3/512 ascultatori / max. simultan:44

Ascultatori dialup
34/512 ascultatori / max. simultan:157


 Nu lasati bilete in usa atunci cand nu sunteti acasa!

Citeşte mai mult...Criza economică la nivel mondial care afectează şi ţara noastră poate creea un climat social de nesiguranţă, determinându-i pe unii indivizi să comită acte ilicite pentru a-şi întregi veniturile. De aceea este foarte important ca alături de noi, dumneavoastră să vă protejaţi bunurile şi valorile, precum şi să respectaţi legile, regulile şi normele de conduită impuse de societatea din care cu toţii facem parte.

Citeşte mai mult...

 

PS Nicodim a sfinţit aghiasma mare în portul severinean

Citeşte mai mult...Ieri, în ziua prăznuirii Botezului Domnului, la Drobeta Turnu Severin, după Sfânta Liturghie, de la ora 11, ierarh, preoţi şi credincioşi au mers în procesiune de la toate bisericile din municipiu spre portul dunărean pentru slujba sfinţirii aghiasmei mari.

Citeşte mai mult...

 

26000 pachete de ţigări netimbrate confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Citeşte mai mult...26000 de pachete cu ţigări netimbrate au fost  confiscate în această dimineaţă de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin într-o acţiune desfăşurată pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate  .

Ţigările  aparţineau unui cetăţean din localitatea Roşiori de Vede care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi erau destinate comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Teleorman.

Citeşte mai mult...

 

2 politişti severineni au refuzat mita

Citeşte mai mult...Ieri, 06.01.2010, ora 14.00, în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinti a avut loc premierea celor doi agenti de politie din cadrul Biroului rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Tr. Severin.

Cei doi, in data de 05.01.2010, ora 06.30, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de o persona de sex feminin.

Citeşte mai mult...

 

Hramul bisericii Grecescu

Citeşte mai mult...Mâine, 7 ianuarie a.c., când Biserica Ortodoxă îl prăznuieşte pe Sfântul Ioan Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului nostru Iisus Hristos, Biserica Sfântul Ioan Botezătorul (Grecescu) din Drobeta Turnu Severin îşi serbeaza hramul. Cu acest prilej, PS episcop Nicodim va oficia Sfânta Liturghie la acest lăcaş de cult.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast