Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
9/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
9/512 ascultatori / max. simultan:90


 Epidemie de hepatită A în judeţul MEHEDINŢI

Citeşte mai mult...Potrivit newsmehedinti.ro, un focar de hepatita A a izbucnit în comuna Gruia din Mehedinţi, unde la ora actuală 37 de persoane au fost diagnosticate cu această boală.

Citeşte mai mult...

 

Pe 29 septembrie a avut loc şedinta Consiliului Local al mun. Dr.Tr.Severin

Citeşte mai mult...Şedinţa ordinară a Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin s-a desfăşurat, joi, 29 septembrie 2016.

Citeşte mai mult...

 

Primarii din Mehedinţi au fost instruiţi pe tema organizării alegerilor parlamentare

Citeşte mai mult...Primarii și secretarii primăriilor din județul Mehedinți au fost convocați miercuri, 28 septembrie, de Instituția Prefectului județului Mehedinți, la o primă ședință cu privire la organizarea alegerilor parlamentare din luna decembrie 2016.

Citeşte mai mult...

 

Jandarmii au demarat acțiunile preventive în școli

Citeşte mai mult...Jandarmii mehedinţeni au demarat activitățile informativ-educative în rândul elevilor, organizate în baza parteneriatelor încheiate cu instituțiile de învățământ aflate în responsabilitate, pe raza județului Mehedinți.

Citeşte mai mult...

 

Ziua Cooperării Europene este marcată la Dr.Tr.Severin

Citeşte mai mult...Autorităţile responsabile cu implementarea proiectelor europene au participat miercuri, 21 septembrie, la o conferinţă de presă dedicată sărbătoririi a 5 ani de existență a Zilei Cooperării Europene, unde au fost prezentate informații despre programele de cooperare transfrontalieră derulate în zona de graniță româno-sârbă. S-a marcat astfel Ziua Cooperării Europene 2016. Conferinţa a sfost organizată de Secretariatul Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara, cu sprijinul Primăriei Drobeta Turnu Severin și al Consiliului Județean Mehedinți.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast