Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
15/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
53/512 ascultatori / max. simultan:116


 ANIMASEV-Animează Severinul

Citeşte mai mult...Într-un comunicat de presă, Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi protecţia Copilului Mehedinţi ne informează că În perioada august-septembrie, fetele din cadrul Centrului rezidențial pentru copilul separat de părinți din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți au participat la o serie de activități recreativ-educative, oferite de proiectul ANIMASEV.

Citeşte mai mult...

 

Romii mehedințeni repatriaţi de bună voie, sprijiniţi de francezi

Citeşte mai mult...Marți, 4 octombrie, la sediul Instituției Prefectului județului Mehedinți a avut loc reuniunea Comitetului de Pilotaj din 2016, eveniment programat în cadrul programului franco-român de reintegrare a cetățenilor de etnie romă, care se întorc din Franța.

Citeşte mai mult...

 

20 de educatori din cadrul DGASPC Mehedinti au participat la proiectul Educ Plus

Citeşte mai mult...În perioada 15-16 septembrie anul curent, 20 de educatori aparțințnd serviciului rezidențial din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți au urmat cursuri de perfecționare apartinând Modulului IV Transversal al proiectului Educ Plus Formare Permanentă și Profesionalism pentru Servicii de Calitate Acordate Copiilor din Sistemul de Protecție.

Citeşte mai mult...

 

O nouă ediţie a Festivalului viei și vinului la Vânju Mare

Citeşte mai mult...Efective de ordine publică din cadrul Jandarmeriei Mehedinti vor acționa în perioada 6-7 octombrie, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice la manifestările cultural-artistice subscrise Festivalului ,,Viei și Vinului” de la Vânju-Mare, eveniment ajuns la cea de-a XXVIII-a ediție.

Citeşte mai mult...

 

Festivalul Medieval al Cetăţii Severinului

Citeşte mai mult...Severinul dă startul vineri, 7 octombrie, primei ediţii a Festivalului Medieval al Cetăţii Severinului. Cetatea va fi animată, de concerte de muzică medievală, spectacole de dansuri medievale, ateliere meşteşugăreşti, demonstraţii de lupte medievale, şi tabere medievale.

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast