Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
15/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
35/512 ascultatori / max. simultan:116


 O femeie urmărită generală a fost reţinută de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Citeşte mai mult...Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat femeie urmărită generală.

 

În după amiaza  zilei de 19.02.2016, ora 17.30 s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie cetățeana română V. Monica în vârstă de  46 de ani,  din județul Hunedoara.

Citeşte mai mult...

 

Concursul „Biserica și Școala din sufletul meu”

Citeşte mai mult...Copiii din grupele de cateheză ale proiectului „Hristos împărtășit copiilor” din fiecare parohie pot participa la un nou concurs de creație organizat de Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române. Competiția intitulată „Biserica și Școala din sufletul meu” este dedicată Anului omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox.

Citeşte mai mult...

 

Mesaj de mângâiere și compasiune adresat familiilor copilașilor din județul Argeș

Citeşte mai mult...Am aflat cu durere despre trecerea din această viață a celor trei prunci din județul Argeș și ne îngrijorează evoluția stării de sănătate a celorlalți copilași inter­nați încă în spital.

Citeşte mai mult...

 

Opt severineni au participat la Turneul International de Judo din Serbia

Citeşte mai mult...In perioada 12-14.02.2016 la TEMERIN, Serbia, a avut loc Turneul International de Judo organizat de TSK Temerin la care au participat 700 de sportivi de la 57 de cluburi din 7 tari : SRB, ROU, CRO, BIH, MNE, HUN, MAK.

Citeşte mai mult...

 

Peste 450 de polițiști mehedinţeni au ieşit pe teren weekendul trecut

Citeşte mai mult...În weekendul trecut, peste 450 de polițiști mehedinţeni din structuri de ordine publică, rutieră, judiciar, economic și arme au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranță publică .

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast