Sinteza Stirilor Saptamanii

 

dialup |  broadband

Ascultatori broadband
14/512 ascultatori / max. simultan:42

Ascultatori dialup
68/512 ascultatori / max. simultan:116


 Poliţiştii de frontieră de la PF I au confiscat aproximativ 1000 de pachete cu ţigarete netimbrate

Citeşte mai mult...Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au confiscat aproximativ 1000 de pachete cu ţigarete netimbrate, pe care doi şoferi sârbi intenţionau să le introducă ilegal în România.

Citeşte mai mult...

 

Activităţi dedicate Zilei Protecţiei Civile din România

Citeşte mai mult...Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi, format, în decembrie 2004, prin fuzionarea Corpului Pompierilor Militari cu Comandamentul Protecţiei Civile, sărbătoreşte zilele armei celor două instituţii, atât la data de 28 februarie - Ziua Protecţiei Civile din România, cât şi la data de 13 septembrie - Ziua Pompierilor din România.

Citeşte mai mult...

 

Poliţiştii rutieri verifică legalitatea activităţii de taximetrie in Mehedinţi

Citeşte mai mult...În perioada 22-28.02.2016, sub coordonarea Serviciului Rutier, zilnic, peste 15 poliţişti în colaborare cu reprezentanţi ai altor instituţii cu atribuţii în domeniu sunt angrenaţi în activităţi de verificare a autovehiculele care efectuează transport în regim de taxi legal şi ilegal.

Citeşte mai mult...

 

Duminica a avut loc redeschiderea oficială a palatului cultural Theodor Costescu

Citeşte mai mult...La Drobeta Turnu Severin a avut loc ieri, 21 februarie 2016,  redeschiderea oficiala a palatului cultural Theodor Costescu. Manifesatarea a debutat cu o slujba de binecuvantare oficiata de PS Nicodim , episcopul Severinului si Strehaiei. Apoi a fost dezvelit bustul lui Theodor Costescu  în foaierul Teatrului.

Citeşte mai mult...

 

517 misiuni de ordine publică desfășurate de jandarmii mehedințeni în luna ianuarie

Citeşte mai mult...În luna ianuarie, 1863 de jandarmi au acționat   la nivel judeţean pentru creşterea  siguranţei cetăţenilor, însumând un număr de 517  misiuni de asigurare  și menținere a ordinii publice.   

Citeşte mai mult...

 


Click for Drobeta TR. Severin, România Forecast